2020 ......

De gelegenheid bestaat 15 jaar
en dat vieren we !!!!

Zie ons "jubileummenu"

Klik naar menu en dan naar jubileum  

Welkom
Menukaart
- Taste
- Lunchkaart
- Dinerkaart
- Jubileum
- Kinderkaart
Groepen/arrangementen
Bierkaart
Wijnkaart
Fotogalerij
Vacatures
Gastenboek
Activiteiten
Route
Contact
aktie

Dinerkaart

 

U kunt uit onze a la carte gerechten een 
3  gangen menu samenstellen. 
Natuurlijk zijn de gerechten ook los te bestellen.

 

3 - gangen keuze menu   27.50
 

Voorgerechten

 

  Runder carpaccio
Huisgerookt met een truffelmayonaise
  10.50
  Duo van vis
Gemarineerde zalm en een rilette van vis met een zachte wasabi mayonaise
  10.50 
 

Vitello tonato 
Langzaam gegaarde kalfsmuis met een tonijn mayonaise

   10.50 
  Salade gamba's  
Gemengde salade met in teriyaki gemarineerde gamba's  
  9.50
  Carpaccio rode biet (veg)
rode biet met kartoffelsalade, grapefruit en roomkaas
  9.50
  Salade Geitenkaas (veg)
Gemengde salade met gefrituurde geitenkaasballetjes, gemarineerde champignons
   90.50

 

Tomatensoep
krachtige soep met pomodore tomaat
    5.50
Soep van de dag
Seizoensgebonden huisgemaakt soepje
    5.50
Vegetarische soep
Huisgemaakte wisselende soep 
    5.50
     

 

Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met
  verse groenten en friet

Vis

Gamba spies
In knoflook gemarineerde gamba's            
   18,00
Visje van de dag
Verse vis van het seizoen met bijpassende saus
    18.00

Vlees

Ierse Biefstuk 
Gebakken biefstuk met een peperroomsaus
   18.50
Varkenshaas
Gemarineerde varkenshaas  met  champignonroom of satesaus 
    17.50
Stoofvlees van het huis 
ouderwets lekker, gemaakt met donker bier
   17.50
Schnitzel met een champigon roomsaus    17.50
Hertenbiefstuk (meerprijs menu 1.50)
Nieuw Zeelands hert met een rode wijnsaus
   19.50
Hazenpeper (meerprijs menu 1.50)
Volgens eigen recept
   19.50

 

Vegetarisch:

Vegetarische risotto burger
Gevuld met noten en kiemgroente met een kaas spread 

      18.00

 

Nagerechten

Koffie de Gelegenheid  
koffie/thee met zoetigheden van chocolade
     6.50

Vanille ijs met advokaat, karamel, chocolade of rode fruitsaus en slagroom  
 6.50

Parfait met warme kersen en slagroom 

   6.50   

Grand dessert (meerprijs menu 2.00) 
Huisgemaakte chocolademouse, creme brulee en cheese cake

 8.00

Kaasplankje (meerprijs menu 2.50)
drie soorten kaas met notenbrood
 8.50

 

 


Gasterij de Gelegenheid | Vrijthof 26 | 5081 CB | Hilvarenbeek | 013-5051403 | info@degelegenheid.nl | reserveren alleen per telefoon