Dinsdag 10 april zijn wij
ivm omstandigheden gesloten

Welkom
ACTIE
Menukaart
- KERST
- Lunchkaart
- Dinerkaart
- Menu de Gelegenheid
- Kinderkaart
- EASY 2 TAKE
Groepen/arrangementen
Bierkaart
Wijnkaart
Fotogalerij
Vacatures
Gastenboek
Activiteiten
Route
Contact

Dinerkaart

Wij serveren ook 3 of een 4-gangen keuzemenu.
klik hiervoor bij menu het kopje "Menu de Gelegenheid"

 

Langs onze a la carte kaart hebben we altijd

 nog extra seizoensgebonden gerechten  !!!!

 

Voorgerechten

 

  Runder carpaccio
Huisgerookt met een truffelmayonaise
  10.50
  Gemarineerde zalm
Huisgerookte gemarineerde zalm met gamba op oosterse wijze
  10.50 
  Wrap met kalkoen 
Gevuld met gerookte kalkoen,  gemengde bonen, krokante ui, suikersla en een tex mex mayonaise 
  10.50 

 

 

Vegetarisch :  
  Lente salade
Gemengde salade met huisgemaakte bitterballen van geitenkaas, olijven, rode ui en een honing dressing
  10.50

 

Soepen

 

Tomatensoep
krachtige soep met pomodore tomaat
    4.50
Soep van de dag
Seizoensgebonden huisgemaakt soepje
    4.50
Vissoep
Huisgemaakte heldere vissoep 
    5.50

 

Vegetarisch: 

 
Witlofsoep (veg)
Een lichtgebonden soep met een vleugje sinaasappel 
    5.50


Hoofdgerechten

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met
  verse groenten en friet

Vis

 

Gamba spies
In knoflook gemarineerde gamba's            
   17,50
Visje van de dag
Verse vis van het seizoen met bijpassende saus
    17.50

Vlees

 

Ierse Biefstuk (meerprijs menu 2,50)
Gebakken biefstuk met een peperroomsaus
   20.00
Varkenshaas
Gemarineerde varkenshaas  met  champignonroom saus 
    17.50
Rundersucade
Langzaam gegaard in een saus van La Trappe dubbel
   17.50
Kipfilet
krokant gebakken met een romige kerriesaus 
   17.50

 

Vegetarisch:

Vegetarische risotto burger
Gevuld met noten en kiemgroente met een kaas saus 

      17.50

 

 Pasta's 

Pasta gamberi e fungi
met gamba's en champignons
   16.50
Pasta pollo
met kip, mascarpone en kerrie
   14.50
Pasta della stagione
Pasta van het seizoen
   15.50
Spaghetti a la Bolognese
volgens traditioneel recept
  14.50

Ook vegetarische pasta mogelijk

Het bekende

Stoofvlees van het huis  
ouderwets lekker, met "LaTrappe"  bier             

       14.50
Videe
Pasteitje met huisemaakte ragout van kalfsvlees
   14.50
Sate van de haas 
varkenshaas met huisgemaakte satesaus
   16.50
Spare ribs zoet of pittig 
Gemarineerd volgens eigen recept
     18.50
Schnitzel
krokant gebakken met champignonsaus
    14.50

 

Nagerechten

Koffie de Gelegenheid  
koffie/thee met zoetigheden van chocolade
     4.50
Muffin lemon 
Muffin gevuld met een lemoncurd met ijs en slagroom 
 6.50
Nutella parfait 
Parfait met nutella met hazelnoot caramel saus 
     4,50

Coupe de Gelegenheid
Vanille ijs met chocolade-, advokaat-, caramel of rood fruitsaus  

     4.50
Chocolademousse
Huisgemaakte chocolademousse met slagroom

     6.50

   

 

 


Gasterij de Gelegenheid | Vrijthof 26 | 5081 CB | Hilvarenbeek | 013-5051403 | info@degelegenheid.nl | reserveren alleen per telefoon